On top of the world

Del på: Facebook - Twitter
4. mars 2014, kl 09:35, Absolutt KRS

Da psykolog Knut Heggland som første kristiansander satte sine ben på toppen av Mount Everest, ble han overrasket over sin egen reaksjon. Det var ikke et kick. Heller ingen seier. Det var tomhet som fylte ham. Meningsløshet.

 Tekst Pål Hetland Foto: Rune Eilertsen og Knut Heggland

LES MER3 på gata

Del på: Facebook - Twitter
14. mai 2013, kl 21:47, Absolutt KRS
Tre på gata Tenker du mye på hva du spiser? Ian Vigsnes 29år Jeg tenker veldig mye på hva jeg spiser, og prøver som regel å spise frokost, lunsj og middag hver dag.

LES MERMøt en engasjert mann

Del på: Facebook - Twitter
16. oktober 2012, kl 15:54, Belinda Bjerke
Stener Berg Pedersen i DNB imponerte oss stort med stort engasjement sporenstreks etter vår invitasjon til ringerunde 17.10. La deg inspirere!

LES MER


Kjør debatt!

Del på: Facebook - Twitter
6. august 2012, kl 08:40, Absolutt KRS
Ordskifte er en arena for den åpne debatten. Med 100.000,- i støtte fra Fritt Ord, er de nå klar for en ny runde med nyanserte diskusjoner om viktige temaer. Absolutt KRS tok en nærmere prat med Ordskifte, for å høre litt om tankene bak det hele.

LES MERJa til hundeeiersertifikat

Del på: Facebook - Twitter
24. juli 2012, kl 16:33, Absolutt KRS
Det er mye skriving om farlige hunder for tida. Jeg har et lite bankende hjerte for dem der jeg. Først og fremst fordi jeg opplever at mange av dem er, som med kriminelle ungdom ofte er det, et resultat av omsorgssvikt. Det være seg med eller mot bedre vitende fra eiers side.

LES MERTa med deg ferieflørten hjem?

Del på: Facebook - Twitter
6. juni 2012, kl 09:36, 0
I fjor vår var jeg på jentetur til Budapest. På mangt et gatehjørne møtte vi søte små «straydogs», eller gatehunder på godt norsk. Det var fristende å lokke dem til seg, kose litt på dem og stikke til dem en liten matbit. Flere av dem så ut til å være tamme, og mer enn en av dem hadde garantert smeltet hjertet mitt.

LES MER
Skal sistemann slukke lyset?

Del på: Facebook - Twitter
27. desember 2011, kl 14:18, Espen Hille
Julefreden er i ferd med å senke seg og de tusen julelys skal tennes. Nå er det familie og venner som skal prioriteres, for ikke å snakke om fråtsing i ribbe, surkål, pinnekjøtt og kaker. Og så er det jo lov å håpe på at nissen dukker opp med rause gaver til alle og enhver..

LES MER

Selv ikke kinesisk industriekspansjon kan halshugge en blid sørlending

Del på: Facebook - Twitter
28. oktober 2011, kl 14:04, Cato Litangen
Dødssynder er begått i vår egen vendetta mot Sørlandsbildet" på måter som ville fått amerikanske New England designere til å gråte " og merkevareteoretikere til å le - om de hadde visst.

LES MERTUNG SOMMER – LYS HØST

Del på: Facebook - Twitter
22. oktober 2011, kl 18:32, Espen Hille
Vi er så vidt rundet september, men det føles som om høsten har vart i månedsvis allerede. Det trøstesløse regnværet fortsetter å tromme på vinduene mens veden som ble hugget i egen skog i vinter knitrer i peisen. På verandaen står de druknede tomatplantene, de råtne urtene og en rusten grill som et trist vitnesbyrd på sommeren som forsvant uten egentlig å ha kommet skikkelig i gang. I etterpåklokskapens navn er det liten tvil om at pengene som ble brukt på å skape et hyggelig uteområde isteden burde vært investert i sol og varme på sydligere breddegrader.

LES MER

Vis alle utgaver