Sørlandsssenteret

Del på: Facebook - Twitter
24. oktober 2013, kl 18:22, Absolutt KRS
Nord-Europas største kjøpesenter heter Sørlandssenteret og er nesten 1,5 km langt fra ende til ende. Butikker som Høyer, Moods of Norway og Bolia er nå på plass i dette enorme bygget, og i dag ble det offisielt åpnet med kake- og kjøpefest.

LES MERÅrets markedsfører: Food Asylum

Del på: Facebook - Twitter
6. desember 2012, kl 13:54, Absolutt KRS
Vi gratulerer Food Asylum med tittelen: Årets markedsfører. Restauranten har imponert oss stort og gir oss smaken av Feinschmeckeri og en følelse av storby hver gang. Alle foto: Food Asylum

LES MERJobbfrukt KSI

Del på: Facebook - Twitter
11. oktober 2012, kl 10:47, Absolutt KRS
Vi besøkte Jobbfrukt KSI(kompetanse, service og inspirasjon), som er et fruktbart samarbeid mellom BAMA og en landsdekkende gruppe på 80 bedrifter. Vi tok oss en tur opp for å se hvordan denne prosessen foregår.

LES MER


Barnlig fotosession

Del på: Facebook - Twitter
21. august 2012, kl 18:16, Absolutt KRS
Elisabeth Karlsen er fotograf og medeier på Kjøsvedt Foto, og har mye erfaring med bilder og mennesker. Etterspørselen økte raskt da hun startet med studiofotografering i butikkens kjeller. Både barn, konfirmanter, familier og kjæledyr benytter seg av en times fotosession. På bildet: Elisabeth og Aud Marit Dahle(medarbeider) sørger for at alle får den hjelpen de trenger i butikken.

LES MERT-skjorte-spesialistene

Del på: Facebook - Twitter
20. august 2012, kl 09:03, Absolutt KRS
Printlab Createes Konseptet er så enkelt: Her kan du få t-skjorter med ditt eget design. I tillegg tilbyr de blandt annet å lage websider, vindusdekor, bildekor, roll-ups, plakater og veggdekor. Trioen består av daglig leder Alexader Isom, butikkansvarlig Stian Larsen og markedsansvarlig Erik Tobiassen. Hva med for eksempel en trenings t-skjorte fra Craft, med din bedriftlogo? Du finner dem i Henrik Wergelandsgt. 4

LES MERFra Robins Hood-gründer til sykepleien

Del på: Facebook - Twitter
9. august 2012, kl 11:22, Absolutt KRS
Nå er det gått 16 år siden Robins Hood-gründer Robin Staaf startet skate- og snowboardbutikken i Kristiansand. Så fant ut at han ville gå sykepleie på Universitetet. En heftig forandring med masse nye utfordringer! Han både gruer og gleder seg. Mest gleder seg siden han brenner for å hjelpe andre. I mellomtiden har Adrian Kjellevik tatt over som Robins-sjef, og han virker storfornøyd. Spesielt siden de snart får en skaterampe i bakgården. Stikk innom butikken i Tollbodgata og sjekk ut høstnyhetene.

LES MER


Gladiators sikret seg sølv og semifinaleplass!

Del på: Facebook - Twitter
25. juni 2012, kl 09:58, Absolutt KRS
Suksessen fortsetter for Gladiatorene, noe de beviser nok en gang ved at de i styrtende regnvær, sikret seg sølv i 1. divisjon, og en plass i semifinalen. Rundt 100 tilskuere overværte en intens og spennende amerikansk fotballkamp på Karuss Colosseum hvor Kristiansand Gladiators vant mot Bergen Storm 40-24 på hjemmebane.

LES MERKamikazedoktor med egen sushirestaurant!

Del på: Facebook - Twitter
8. mai 2012, kl 13:13, Absolutt KRS
Vi i Absolutt KRS er helt naturlig litt ekstra opptatt av kvinnelige grundere her på Sørlandet. Når de attpåtil er turnuskandidat, har 3 små barn, og ikke har mer enn 32 somre på baken må vi innrømme at vi lar oss imponere av en noe så risikabelt som en sushirestaurant i Vågsbygd.

LES MERVi fokuserer på sex

Del på: Facebook - Twitter
4. mai 2012, kl 13:54, Absolutt KRS
Og hva er mer naturlig enn å avlegge Sean Helge Hoem aka Mr Erotikkland et besøk. Foto/tekst: Rune Eilertsen

LES MER


Gode, gamle Hodne!

Del på: Facebook - Twitter
2. mai 2012, kl 16:32, Absolutt KRS
Hodne Gullsmed har holdt koken i 125 år, og endelig har de fått sin første kvinnelige gullsmed.

LES MEREndelig vintagebutikk i byen

Del på: Facebook - Twitter
22. desember 2011, kl 10:17, Belinda Bjerke
Fernanda Arredondo har åpnet vintage butikk i byen. Det er en etterlengtet sak. Ta turen innom Bella Donna Vintage & Second Hand øverst i Festningsgata/ Tordenskjoldsgata.

LES MERWallart

Del på: Facebook - Twitter
10. november 2011, kl 13:02, Espen Hille
Volume#1

LES MER

Vis alle utgaver