Gladiators sikret seg sølv og semifinaleplass!

25. juni 2012, kl 09:58 | Skrevet av: Absolutt KRS | Del på Facebook - TwitterSuksessen fortsetter for Gladiatorene, noe de beviser nok en gang ved at de i styrtende regnvær, sikret seg sølv i 1. divisjon, og en plass i semifinalen. Rundt 100 tilskuere overværte en intens og spennende amerikansk fotballkamp på Karuss Colosseum hvor Kristiansand Gladiators vant mot Bergen Storm 40-24 på hjemmebane.

Kristiansand Gladiators startet sterkt i første omgang med deres amerikaner Cody Smith som satte inn to touchdowns og sendte dem i ledelsen 13-0. For bergenserne så det lenge mørkt ut, inntil de fant frem spillet sitt og kjempet frem til pause hvor stillingen stod 20-16. 

Lagene holdt intensiteten og spenningen oppe etter pause, med en del feil fra begge lagene. Noe som gjorde at kampen kunne gå begge veier. Midtveis tok vertene grep og ledet spillet. Og med mange taklinger og kamper om ballen, rakk Levan Abramishvili å score sin første touchdown i sesongen før han gikk ned for telling og ble båret av banen med en albue ut av ledd. 

Bilder:Daniel Larsen

Tekst: Troels KristensenVis alle utgaver