Skammen trenger dagslys

Del på: Facebook - Twitter
22. august 2016, kl 11:54, Absolutt KRS
Skam gjør fryktelig vondt, og de færreste vil snakke om den. Men jo mindre vi snakker, dess større vokser den seg. La oss lufte ut skammen – sammen. Av Kathrine Aspaas Journalist og forfatter- aktuell på årets Protestfestival

LES MER2 minutter med Henriette Høigilt

Del på: Facebook - Twitter
10. januar 2016, kl 11:32, Absolutt KRS
Henriette Høigilt flyttet fra Kristiansand da hun var i begynnelsen av 20-årene, og har mer eller mindre vært på reisefot siden. Hun blir rastløs av å være for lenge hjemme av gangen, og takler dårlig rutinelivet Norge har å by på. Derfor er det for tiden Los Angeles som er hjem, hvor hun som frilanser kan styre hverdagen sin selv, og selv om det kan være tøft økonomisk, elsker hun friheten det gir henne.

LES MERKundekveld hos Høyer Sørlandssenteret

Del på: Facebook - Twitter
22. oktober 2015, kl 15:04, 0
Delta på stylingkveld i butikk. Flere leverandører fra Oslo vil være tilstede via merkevarer som Gant, Designers Remix, Diesel og Tiger Jeans for å nevne noen. Den dyktige frisøren Patricio fra Majas kommer, Nina fra Klinikk Nina, makeupartister fra Fredrik og Louisa samt representanter fra Life. Det vil også bli mange gode tilbud og 20 gavekort som skal trekkes! Goodiebags! Vel møtt på Høyer Sørlandssenteret kl 1900 i kveld.
Norges kuleste damer i byen

Del på: Facebook - Twitter
10. april 2015, kl 13:30, Absolutt KRS
Her kommer suksessforestillingen ”Mot i brøsta” med Else Kåss Furuseth, Sigrid Bonde Tusvik og Henriette Steenstrup . Humorshowet ”Mot i brøsta” er en godtepose med karakterer, musikk, dans og friske fraspark fra tre av Norges fremste komikere. Trioen lover å ”bjuda på”, og tar med seg kjente TV-karakterer som rikspoet Edel Hammersmark Gjervan og Facebook-ekspert Ninette Karlsen til sitt første sceneshow. Showet gikk for fulle hus i høst i Oslo, og ble sett av nesten 40 000. ”Mot i brøsta” har høstet toppkritikker: NRK P1s premiereløver trillet terningkast 6 og beskrev showet som ”helstøpt”, mens Dagbladet og VG ga solide 5-ere på terningen og uttrykte at showet er ”storslagent, ellevilt og intelligent”. 4 show på 2 dager og 3 av dem nesten utsolgt. Skynd dere!

Sanger fra vår ø

Del på: Facebook - Twitter
10. april 2015, kl 12:06, Absolutt KRS
Ivar Bøksle er en av Norges fremste visesangere, og har gjennom fire tiår formidlet Sørlandets viseskatt. For første gang står han nå på scenen sammen med datteren, Helene Bøksle. Sammen skal de fremføre de vakreste Sørlandsviser. Forestilingen tar utgangspunkt i Vilhelm Krags rikholdige persongalleri og skråblikk på den Sørlanske kultur og arv. Visene forteller om mer enn bare smeigedager, sol og måkeskrik. De forteller om lengsel, melankoli og de grå dagene, men innimellom er det alltids rom for en fimfomfei og Hiv o hoi.

Airpots = supergrønne fingre

Del på: Facebook - Twitter
7. april 2015, kl 16:19, Absolutt KRS
På Randesund Hagesenter får man kjøpt airpots som er det neste store innen hage og for alle hobbygartnere. Vi har forelsket oss i looken på disse pottene som ser veldig proffe ut, og ikke minst gir fantastiske resultater. Pottene koster fra 39,- til 390,- hos Randesund Hagesenter r a n d e s u n d h a g e s e n t e r . n o
Møbelmiljø - Slettvoll Flagship

Del på: Facebook - Twitter
25. mars 2015, kl 08:15, 0
I Sørlandsparken, i Avenyen, finner du Møbelmiljø som er Slettvoll sin flagshop store på Sørlandet. Kjetil Torgersen hadde isin tid store planer om å bli redningsmann i helsevesenet i Stavanger..... Her får du hans tips om utemøbler fra Slettvoll.

LES MERÅrets hagemøbler fra Lyspunktet

Del på: Facebook - Twitter
24. mars 2015, kl 15:35, Absolutt KRS
Lyspunktet i Skippergata har i mange år tilbudt Fermob og Skagerak til bakgårder og hager i byen.

100 år med grønne fingre

Del på: Facebook - Twitter
24. mars 2015, kl 15:19, Absolutt KRS
I over 100 år har familien Bragdø drevet med planter og blomster på Hånes. Nå er det femte generasjon som har overtatt styringen.

LES MER


Selveste Lissie

Del på: Facebook - Twitter
11. mars 2015, kl 14:19, Absolutt KRS
Amerikanske Lissie selger ut konserter landet over og er en stor favoritt på festivalscenen. Som support i Kilden har hun med den 17 år gamle singer-songwriteren Signe Eide fra Oslo.

LES MERKRS- DK

Del på: Facebook - Twitter
10. mars 2015, kl 19:22, Absolutt KRS
3.5 timer på Danskebåten (som den alltid vil hete for oss som har vokst opp med byens ferjer), og vips, det er vår i luften, ostene smaker anderledes og latteren sitter løst i en ellers alvorlig hverdag. Vi er på venninnetur til Skagen utenom sesong. Vi skal ha Danmark litt for oss selv.

LES MERSpadronningen

Del på: Facebook - Twitter
10. mars 2015, kl 09:32, 0
Renate Hartvigsen er byens ubestridte spadronning. I 1988 startet hun sin første salong på Albert Matsenter. Uten en krone på konto tok hun sats, lånte det som virket som et svimlende beløp på hele 200.000, og fikk snekret sine første 28m2 med egen virksomhet. I dag takker hun kundene hun hadde på den tiden, som la press på henne om å satse på egenhånd. Modige Renate angrer ikke i dag. Vi møter grunderen sommerbrun etter et velfortjent avbrekk i Mexico. Etter 31 år i bransjen har hun blitt flink til å unne seg avbrekk for å sanke energi, og ikke minst inspirasjon til å videreutvikle sitt eget brand på Sørlandet. Renates Dagspa. Foto: Emma Sukalic

LES MER

Vis alle utgaver